Taksi Mertsin tilataksilla kulkee isompikin porukka – tilaa kyyti

Ota yhteyttä

Taksi Mertsin palveluihin kuuluvat monipuoliset taksipalvelut Polvijärvellä, Outokummussa ja Joensuussa. Kalustoomme kuuluu kolme tilataksia ja yksi henkilöauto. Tilatakseilla voimme tarjota täysin esteettömiä taksikyytejä.

 

Saat kauttamme myös perinteiset taksipalvelut henkilöautolla tai tilatakseilla. Lisäksi hoidamme Kela-kuljetukset, koulukuljetukset ja sopimuspalvelut. Kerro meille tarpeistasi, me tarjoamme kyydin täsmällisesti, sujuvasti ja varmasti.

 

Taksi Mertsin taksit ovat tasokkaita, siistejä ja hygieenisiä. Tilaa taksi– takaamme mukavan kyydin!

Yhteystiedot

Luotettavat taksipalvelut

Esteettömien taksiemme ansiosta voimme hoitaa sujuvasti ja turvallisesti myös erilaiset Inva-, Paari-, Kela- ja Vammaispalvelukuljetukset. Mikäli tarvitset apua esimerkiksi taksiin tai taksista kotiin siirtymiseen tai sinulla on muita erityistarpeita, anna meille rohkeasti lisätietoja tilanteestasi. Tilava, tasokas kalustomme varmistaa mukavan matkustamisen kaikenlaisille asiakkaille.

Takseistamme löytyy myös tarvittaessa auton oma pyörätuoli,sekä siniaalto invertteri.


Autossamme on hyvin tilaa erilaisille apuvälineille paareista rollaattoreihin. Kerro meille jo kyydin tilausvaiheessa mukanasi kulkevasta välineistöstä, niin pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman sujuvasti.

Tutustu autoihimme kuvagalleriassa

Molemmissa tilatakseissamme on käytössä auton oma pyörätuoli sekä paarit.

 

Käytössämme on Pensi Parensi sekä Medirol Sanero paarit,jotka vastaavat standardin SFS-EN 1865-1:2010 vaatimuksiin.

 

Paarit ja Pyörätuoli kiinnitetään auton istuinten tai turvavöiden kiinnitys pisteisiin, jotka on tyyppihyväksytty.

Soita ja tilaa kyytisi!

Ydinpalvelualuettamme on Polvijärven, Outokummun ja Joensuun seutu, mutta teemme tarvittaessa pidempiäkin ajoja Pohjois-Karjalan alueella. Kuljetukset onnistuvat tarvittaessa myös kauemmaksikin. 

 

Jos tarvitset kyytiä normaalin palveluaikataulumme ulkopuolella tai erityisen pitkälle matkalle, varaa kyytisi etukäteen. Teemme erilaiset sopimusajot joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Taksi Mertsi tarjoaa asiakaslähtöiset taksipalvelut kaikenlaisten asiakkaiden ja ryhmien tarpeisiin. Ota yhteyttä hankalissakin kyytitarpeissa – pyrimme löytämään ratkaisun jokaiseen tilanteeseen!